Vrijwilligers

The Overkill Festival zal dit jaar gehouden worden in Enschede op 23, 24 en 25 november 2018. Voor deze nieuwe editie zal het festival deze start-up community binnendringen met het thema “Immortality”.

We presenteren een grote selectie aan games, van indie tot retro en de nieuwste moderne games. Er zijn interactieve lezingen met VR als speciaal onderdeel en er is een B-film filmprogramma samengesteld door onze partner Cultzine TOTF.

The Overkill is een 48+1 uurs, nonstop event.
Openingstijd: vrijdag 18.00
Sluitingstijd: Zondag 18.00
Adres: Ariensplein 7513 AB Enschede

Maar om dit te gekke festival een succes te laten zijn hebben we jou nodig! Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen van het festival, maar ook tijdens het festival kunnen assisteren of enkele dagen daarna kunnen helpen met afbreken en opruimen. Vrijwilligers kunnen helpen bij de entree/bar of kunnen algemene ondersteuning zijn, bijvoorbeeld voor ontvangst van onze artiesten.

Iedere dienst duurt 6 uur, waarbij je samen met een team van andere vrijwilligers helpt met het organiseren van dit unieke evenement. Naast onze eeuwige dankbaarheid krijg je het hele weekend gratis toegang tot The Overkill Festival. Ook zorgen we ervoor dat je genoeg coupons hebt om wat te eten en drinken te halen bij de Overkill Bar. Je kunt zelfs een extra ticket krijgen voor een vriend/vriendin/buurman/collega/oudtante of wie je maar wilt, als je een nachtdienst (van 02.00 tot 08.00) of twee dagdiensten draait!

Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Dat kan! Geef ons een seintje op info@theoverkill.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!