Vrijwilligers

The Overkill Festival zal dit jaar gehouden worden in Enschede op 27, 28 en 29 oktober. Voor deze nieuwe editie zal het festival deze start-up community binnendringen met het thema “the aMAZing edition”.

We presenteren een grote selectie aan games, van indie tot retro en de nieuwste moderne games. Er zijn interactieve lezingen met VR als speciaal onderdeel en er is een B-film filmprogramma samengesteld door onze partner Cultzine TOTF.

The Overkill is een 48+1 uurs, nonstop event.
Openingstijd: vrijdag 18.00
Sluitingstijd: Zondag 18.00
Adres: Nog aan te kondigen

Maar om dit te gekke festival een succes te laten zijn hebben we jou nodig! Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen van het festival, maar ook tijdens het festival kunnen assisteren of enkele dagen daarna kunnen helpen met afbreken en opruimen. Vrijwilligers kunnen helpen bij de entree/bar of kunnen algemene ondersteuning zijn, bijvoorbeeld voor ontvangst van onze artiesten.

Iedere dienst duurt 6 uur, waarbij je samen met een team van andere vrijwilligers helpt met het organiseren van dit unieke evenement. Naast onze eeuwige dankbaarheid krijg je samen met een vriend het hele weekend gratis toegang tot The Overkill Festival. Ook zorgen we ervoor dat je genoeg coupons hebt om wat te eten en drinken te halen bij de Overkill Bar.

Je kan ons een e-mail sturen om je aan te melden als vrijwilliger. Je ontvangt daarop van ons een link waar je de verdere details in kan vullen.

Reageren is niet mogelijk